ساعت کاری: 9 صبح الی 3 بعد از ظهر

ساخت دست مصنوعی الکترونیکی در ایران

تاریخ ۲۶ آبان ۱۴۰۲

ساخت دست مصنوعی الکترونیکی در ایران

ساخت دست مصنوعی الکترونیکی در ایران

محققان ایرانی با هزینه‌ای کمتر از یک چهارم نمونه‌های خارجی، دست مصنوعی الکترونیکی ساخته‌اند.

این دست مصنوعی از دو حسگر حرکتی، مدار الکترونیکی، بخش‌های مکانیکی و باتری‌های قابل شارژ تشکیل شده است. پس از نصب دست مصنوعی، حسگرهای تعبیه شده حرکات عضلات بالای دست را به فرمان‌های الکترونیکی تبدیل می‌کنند و این فرمان‌ها به بخش مکانیکی که وظیفه‌ی انگشتان دست را دارد، منتقل می‌شوند. در نتیجه، بخش مکانیکی که در حکم سه انگشت قرار دارد، باز و بسته می‌شود و فرد معلول قادر است اشیاء مختلف را بگیرد و حتی به راحتی بنویسد.

حساسیت حسگرهای پروتز دست مصنوعی قابل تنظیم است به طوری که فرد پس از نیم ساعت آموزش کار با دست مصنوعی، می‌تواند به سادگی ظریف‌ترین اشیاء مثل پفک، فنجان چای، قلم و … را برداشته و استفاده کند.

انگشتان این دست مصنوعی قدرت تحمل بیش از 50 نیوتن فشار را دارد.
یک دست مصنوعی الکترونیکی مشابه این در دسترس است که در آلمان تولید می‌شود و قیمت آن حدود هفت هزار یورو (معادل 30 میلیون تومان) است. با توجه به عدم پوشش بیمه برای پروتزها، خرید نسخه وارداتی این دست مصنوعی بسیار دشوار است. اما با تولید داخلی دست مصنوعی، می‌توان به صرفه‌جویی در مصرف ارز به مقدار حدود چند صد هزار یورو در سال دست یافت. همچنین، با توجه به تحریم‌ها، تعمیرات مورد نیاز برای این دستگاه‌ها در حد یک یا دو روز در سراسر کشور انجام می‌شود، در حالی که در حال حاضر این فرآیند ممکن است چند ماه طول بکشد.

کفش و کفی طبی

 

مشاوره رایگانمشاوره رایگان پروتز Call Now Buttonتماس با ما